• Novo
Royksopp - duboke misterije - vinil

Royksopp - duboke misterije - vinil

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

7 godina nakon posljednjeg studija, neizbježni kraj i njihovo oprošćenje od tradicionalnog formata albuma, Röyksopp otkriva duboke misterije, prošireni kreativni univerzum i ogroman konceptualni projekt. 2022. oni upućuju u novom poglavlju u karijeri i muzičkom Oeuvreu, istražujući tehnologiju i prirodu na sličan način kao i u mladovlasnim danima u Tromsøu, ali sa dodatkom. "Kao ljudska bića, ono što ne znamo, overhadows ono što radimo. Kao tinejdžeri, razgovarali bismo o vlastitom fascinaciju i preokupaciji beskonačnim i nemogućim - najdubljim misterijama života. " Nakon što je najubilo Mnogo pufballball gljive iz šume i izlazi iz organskog oblaka prašine, oni dostavljaju svoj najopsežniji posao do danas i otkrivaju još jednom zašto je samo Röyksopp Röyksopp.Album. (Ništa osim) pepela2. LADDER3. Nemoguće4. Ovaj put, ovo mesto5. Kako cvijeće raste6. Ako me želite tamo, izvan drveća7. Disati8. Tugu sunce9. Press «R» Royksopp - duboke misterije - vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

nedostajat ćeš mi

KM 1.00

Limited 180gm vinil LP Pritisak sa štampanim unutrašnjim rukavom Jedna od najboljih vokalnih skupina izlazi iz Chicaga, umjetnička je formirana u srednjoj školi u kasnim 50ima...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.