• Novo
Vivian Leva - Vrijeme je sve - vinil

Vivian Leva - Vrijeme je sve - vinil

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Vinil LP prešanje. Izdanje 2018. godine. Vivian Levas Glas je zvuk žive tradicije. Odgajali su roditelji koji su platili posjete za stare-radne legende poput Tommyja Jarrell-a i Doug Wallin, odrastala je progone u Appalachian i Country Music of Herxington, VA kući. Sa svojim debitnim solo vreme snimanja je sve, Leva zarađuje mjesto u lonosu velikih neotragionalnih pjesama poput Gillian Welch i Sarah Jarosz. Njegovo je jasno da Leva posjeduje osjećaj melodije i pripovijedanja daleko izvan njenih godina. Ona nađe inspiraciju u klasičnim pripovjedačima poput Kitty Wells-a i Teksasa Gladden, sklad pjevanja Stanleyja i ekipe braće, a pop osjetljive naranče od mandoline; Njeni originali bez napora prebacuju između arhaičnih balada, klasične zemlje i Honky Tonka i savremene Amerike. Riley Calcagno (onlies) i drugi vrhunski suradnici dodaju se u albume ukusno minimalna proizvodnja, prekrivanje svake priče o ljubavi i srcu sa srdačnim emocionalnim udarcem. Vrijeme je da je sve podebljana izjava iz ove rastuće zvijezde. Vrijeme je sve (vinil).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Neu - Neu - Vinyl

KM 0.33

Ograničeni diskovni vinil vinil LP Pritisak Nakon značajnog uspjeha njihovog pod nazivom Debitant Album, KlaDinger i Michael Rorty izlaže se ambiciozno za snimanje praćenja Gotovo sve je

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.