• Novo
Hooker, John Lee - Rođen u Mississippiju, podignut u Tennesseeu - Vinil

Hooker, John Lee - Rođen u Mississippiju, podignut u Tennesseeu - Vinil

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Fascinantni LP koji sadrži Van Morrison, koji mjeri korijenski blues od Johna Lee Hookera, a neki od najboljih studijskih muzičara iz ABC zapisa koji su stabilni, uključujući; Clifford coulter (klavir), šećerna trska Harris (violina), Oscar Brashear (truba), Mel Brown (bas), George Bohannon (Trombone) i John Klemmer (Sax). Ovi igrači imaju sjajno uho za kombiniranje jazza, bluesa, duše i funka - i pomoći u kurvu da napravi set jedan od njegovih najboljih. Prvi službeni američki LP Re-izdaji.Albumi Tracks Disc 1 : 1. Rođen u Mississippiju, podignut u Tennessee2. Koliko više godina hoćete pseći me? 3. Idete downsd ISc 2 : 1. Mlađi stud2. Kralj svijeta3. Reci mi da me voliš kuka, John Lee - rođen u Mississippiju, podignut u Tennesseeu - Vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uživo u Fillmore Qwest

KM 22.50

Ograničena 180gm vinil LP Pritisak u kapiju na rukavu Uživo na Fillmore Westu bio je vrhunski kralj Curtis Live Album, sjajna potvrda saksofonista u popularnoj muzici To su stvari o dušem

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.