• Novo
Pogonski kaiš za preciznost Bando-a

Pogonski kaiš za preciznost Bando-a

Stupnjevi:
KM 5.39

Iznos
Tova je dostupna

Bando precizno inženjerirani V-rebrastin Bed Bando USA bio je vodeći dobavljač za automobilske proizvođače preko 50 godina, a Bando serpentinski pojasevi su originalna oprema na preko 70% 10 prodajnih vozila u Severnoj Americi. Mjerenja. Bando pojasevi se proizvode u istoj, preciznije veličinu OE metrike za isporuku tačnog fit unutar milimetra, osiguravajući savršeno uklapanje svaki put. Pored tačne metričke veličine, bendo američki serpentinski pojasevi pružaju istinske performanse OE za svoje pojaseve za svoje proizvode, jer se proizvode na istim proizvodnim linijama kao i OE pojasevi. Proizvođač preporučuje provjeru i / ili zamjenu ležaja praznika i zatezača i zatezača Prilikom zamjene serpentinskih pojaseva i prednosti : OE-EQUIVENTENT.Direct Fit za jednostavnu instalaciju.Resistant protiv habanja, ulja i topline. Ograničenje zatezane kablove. Učitavanje veće snage. Instruiran preciznički pojas u obliku V-rebrastih pogona.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DORMAN 678- Vijak srebra

KM 2.67

Ovi vijci su proizvedeni korištenjem trajnih materijala i testiranim korozijom kako bi se osigurala potrebna snaga i dugovječnost Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.