• Novo
Dorman 742- Motor prozora za specifične Chrysler modele Odgovara: 2004- Chrysler PT Cruiser

Dorman 742- Motor prozora za specifične Chrysler modele Odgovara: 2004- Chrysler PT Cruiser

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Prozorski motor istrošen? Ovaj motor za podizanje struje je precizan da se postavlja da odgovara prikladnosti i performansama originalnog motora u određenim godinama vozila, čini i modeli za pouzdanu zamjenu. Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera proizvoda i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih stručnjaka, dvorišne mehanike i čine se sami preko Severne Amerike. Direktna zamjena - ovaj motor za napajanje izgrađen je da odgovara originalnom motoru za podizanje na određenim vozilima. Ekonomično rješenje - uporedivi kvalitet za niže troškove od kupovine zamjene u zastupništvu. Bešavna instalacija - proizvedena da se uklopi direktno u postojeće sisteme ožičenja. Trustworthy vrijednost - podržan tim inženjera i stručnjaci za kontrolu kvaliteta u Sjedinjenim Državama. Osigurajte fit - da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara vašem tačnom vozilu, unesite svoju godinu, make, modelirajte i konfiguraciju u alat za opremu na ovoj stranici. Odgovara : 2004-2005 Chrysler PT Cruiser i još mnogo toga - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DORMAN 678- Vijak srebra

KM 2.67

Ovi vijci su proizvedeni korištenjem trajnih materijala i testiranim korozijom kako bi se osigurala potrebna snaga i dugovječnost Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.