• Novo
Dorman Autograde Stud Wheel Wheel Select: Dodge Intrepid, 1999- Chrysler 300m

Dorman Autograde Stud Wheel Wheel Select: Dodge Intrepid, 1999- Chrysler 300m

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Dorman Serrirani stud kotača kada je u pitanju vaši točkovi, nemojte preuzeti šanse. Dormanov stud za kotače izrađuju se strogim standardima kvalitete inženjerstva. Dormanov inženjeri dizajniraju ove dijelove u tijesnoj toleranciji na specifične karakteristike dijela kako bi se osiguralo pravilno uklapanje i funkciju, ovaj dizajn osigurava sigurnost da će vaši točkovi biti tijesan svaki put kad se uklone i instaliraju. Značajke i prednosti : Direktna zamjena za pravilno uklapanje dvostruko okončane korozije, kao i nazubljeni vijci, a vijci na kotačima, a vijci na točkovima su dostupni preko duljine i jednostavne instalacije za praktičnost i jednostavnost instalacije DORMAN Autogradne kotač : Srebro.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DORMAN 678- Vijak srebra

KM 2.67

Ovi vijci su proizvedeni korištenjem trajnih materijala i testiranim korozijom kako bi se osigurala potrebna snaga i dugovječnost Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.