• Novo
Lopsie podmorske cipele za vodu muške ženske cipele za plivanje na otvorenom Beach bosonogi brzo sušeći Aqua bazen čarape plivanje Yoga surfanje Vježba

Lopsie podmorske cipele za vodu muške ženske cipele za plivanje na otvorenom Beach bosonogi brzo sušeći

Stupnjevi:
KM 13.45

Iznos
Tova je dostupna

< / video> Lopsie 2023 SS # # # podmorska linija # # # posjetite Lopsie trgovinu koja vam se također može svidjeti : više podmorskih papuča Aqua Shoes < /video> fleksibilne, meke i izdržljive s ultra laganim gornjim dijelom i potplatom, mekoća vanjskog potplata čini ga sklopivim i može se spakirati ili nositi. Fleksibilna, meka i izdržljiva. Idealno za svaku priliku : ženske i muške cipele za vodu savršene su za sportove na plaži ili vodi i vježbe na otvorenom ili u zatvorenom prostoru poput plivanja, surfanja, ribolova, bazena, jedrenja, čamca, kajaka, jedrenja na dasci, odbojke na pijesku. dugi let aviokompanije, joga, izvođenje pilates vježbi aerobik itd. Cipele su odlična oprema za ljetni odmor. Planirate li učestvovati u aktivnostima na bazi vode kao što su plivanje, kajakaštvo ili odbojka na pijesku? Ako je tako, želite da budete sigurni da imate odgovarajuću obuću koja će vas čuvati i udobno. Naše visokokvalitetne cipele za vodu dizajnirane su da urade upravo to, pružajući odlično prianjanje na mokrim površinama i štiteći vaša stopala od oštrih stijena i drugih opasnosti u vodi. Naše cipele za vodu izrađene su od vrhunskih materijala koji suše sigurnost i Neklizanje : nadograđeni gumeni potplati i meki uložak za zgušnjavanje štite vaša stopala od ozljede kamenom i oštrim predmetima,dobre performanse na vodenim aktivnostima. Elastična vezica, meka usta cipele, ubrzano ajednostavna širina cipele. Disanje brzo sušenje : sa nekoliko rupa na svakom đonu kako bi se osigurao pravilan protok vode,stvarajući tako hladno i zdravo okruženje za stopala. Visoka kvaliteta : cipele za vodu sastavljene od ekološki prihvatljive elastične tkanine. Prozračne Ultra lake tkanine sa finim rastezanjem na podizačima, fleksibilne i udobne. Glatki dizajniran vrat sprečava trljanje kada nosite naše cipele za vodu. Pogodno za plažu, plivanje, snorkeling, surfovanje, ronjenje, rafting, bazen, jedrenje, krstarenje, vožnju čamcem, kajakaštvo, aerobik u vodi, časove aerobika u vodi, avanture jedrenja, vodopad, jedrenje na dasci, jogu, hodanje, vožnju automobila itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.