• Novo
Ferndule Unise Bosonoge Prozračne Aqua Čarape Navlače Se Na Cipele Za Vodu Lagani Brzi Sušni Stanovi Treneri Za Plivanje Vezice Meka Žuta Siva 10.5

Ferndule Unise Bosonoge Prozračne Aqua Čarape Navlače Se Na Cipele Za Vodu Lagani Brzi Sušni Stanovi Treneri

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Unisex, odrasle, žene, Men Style : cipele za vodu, cipele za plažu, cipele za cipele, atletske cipele, cipele za Surfanjespattern tip : jednobojna, Patchwork Color : kao što slike pokazuju(opcionalno)veličina : US 5, US 5.5, US 6, US 7, US 7.5, US 8, us 8.5, US 9, US 9.5, US 10, US 10.5, US 11 (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : Scuba Knit Outsole materijal : Rubber Heel tip : Flatfastening : slip on, magnetic, Drawstringtoe tip : round Toetube visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Winteroccasion : nemaran, dnevno, zatvoreni, vanjski, odmor, plaža, sportsfeatures : 1. Glatki izrez dizajniran bi se pobrinuo za tvoje gležnjeve. A pričvršćena petlja za petu lako je obući i skinuti čarape od pijeska, kao i objesiti ih na vanjsku opremu.2. Ove Pješačke Bose cipele za vodu sa neklizajućom teksturom pružaju izuzetno prianjanje čak i u klizavim uslovima. To ga čini odličnim izborom za sportove na otvorenom ili kamp kao što su plivanje, šetnja po plaži, planinarenje.3. Comfort & Durable : ove cipele za vodu sa čarapama za plivanje koriste prozračne podizače koje dobro stoje na vašim nogama. Comfort inner sole nudi lagani osjećaj i izdržljiv jastuk. Nosivi gumeni đon, koji štiti vaša stopala od povreda oštrim predmetima i odlično je radio na vrućem pijesku na plaži.4. Sportske prilike : ove cipele za jogu za ribolov su savršene za plažu, ronjenje, planinarenje, penjanje po stijenama, snorkeling, plivanje, bazen, vodeni park, trčanje, tuš, trening s utezima, vožnju čamcem i jedrenje, parasailing, kajakaštvo, jogu, ples, jedrenje na dasci, biciklizam, kupatilo, trčanje, ribolov, odbojka na pijesku, bašta, vodeni aerobik, vježbe.Sadržaj paketa : 1 par obuće za vodu (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) disanje i brzo sušenje : gornji dio je napravljen od elastičnog materijala od tkanine za ronjenje, poput čarapa koje tiho prijanjaju kožu i održavaju disanje i brzo sušenje. Zaštitni đon : đon je napravljen od gumenih materijala sa teksturiranim dizajnom koji lako održavaju ravnotežu na klizavom mjestu i štite vaša stopala od vruće plaže, granulacije na kopnu ili u vodi. Praktično nošenje : elastične cipele koriste slip on, magnetno i vezice za zatvaranje koje vam omogućava da lako obučete i skinete. Poput čarapa, čini da se osjećate odlično fleksibilno i udobno za nošenje. Fleksibilno : naše sportske aqua cipele papuče su male težine i lako se nose, bez obzira da idete na rijeku, more, jezero i okean da se igrate, naše aqua cipele možete ponijeti sa sobom. Prilike : cipele za vodu savršeno odgovaraju za igre na plaži ili vodi poput plivanja, surfanja, bazena, jedrenja, kajaka, odbojke na pijesku itd. Posebno za porodične izlaske!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.