• Novo
Tenmi djevojke dječaci Aqua čarape brzo sušenje plaža cipele gumeni đon cipele za vodu Magnetic Athletics Unise lagan Comfort bosonogi Crni 13C

Tenmi djevojke dječaci Aqua čarape brzo sušenje plaža cipele gumeni đon cipele za vodu Magnetic Athletics

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Unisex, odrasle, žene, muškarci, djeca, dječaci, Djevojkestil : cipele za vodu, cipele za plažu, cipele za cipele, atletske cipele, cipele za Surfanjepetern tip : jednobojna boja : crna, tamnoplava, siva, žuta, ruža crvena, Kraljevsko plava(opcionalno)veličina : US 6.5 C, US 7 C, us 8 C, US 9 C, US 10 C, US 11 C, US 11.5 C, US 12 C, US 13 C, US 1 Y, US 2y, US 4.5, US 5 5.5, US 6, US 7, US 7.5, us 8, us 8.5, us 9, us 9.5(pratite tabelu veličina da odaberete Molimo) Gornji materijal : Mesh Clothoutsole materijal : gumica tip : Flatfastening : Magnetictoe Tip : okrugla TOETUBE visina : niska sezona : proljeće, ljeto, jesen, WINTEROCCASION : casual, daily, indoor, outdoor, holiday, beach, sports, ATHLETICSFEATURES : 1. Gornji dio obuće za plažu izrađen je od elastične, prozračne i brzosušeće ronilačke tkanine koja čvrsto pristaje uz kožu. 2. Elastična usta cipele nije lako povrijediti nakon dužeg nošenja, a može jako dobro zaštititi nježnu kožu djece.3. Protuklizni gumeni đon je fleksibilan, ali dovoljno debeo da zaštiti vaša stopala od nagazanja na kamen i kamen.4. Lagani meki gornji i fleksibilni potplat za vodene cipele čine ga prenosivijim i lakšim za nošenje. Poput čarapa, fleksibilne i udobne.5. Dodatna zaštita za vaša stopala kako biste izbjegli bolove ili bolove od potresnog koralja ili slične botanike morskog dna tokom plivanja ili ronjenja.6. Ima veličine za djecu, dječake i djevojčice sa raznim simpatičnim i elegantnim stilovima za nošenje na plažama, bazenima, parkovima i još mnogo toga.Sadržaj paketa : 1 par obuće za vodu (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1inch=2,54 cm) disanje i brzo sušenje : gornji dio je napravljen od elastičnog materijala od tkanine, poput čarapa koje tiho prijanjaju kožu i održavaju disanje i brzo sušenje. Zaštitni đon : đon je napravljen od gumenih materijala sa teksturiranim dizajnom koji lako održavaju ravnotežu na klizavom mjestu i štite vaša stopala od vruće plaže, granulacije na kopnu ili u vodi. Praktično nošenje : magnetno zatvaranje omogućava vam lako oblačenje i poletanje. Poput čarapa, čini da se osjećate odlično fleksibilno i udobno za nošenje. Fleksibilno : naše papuče aqua shoes za plivanje su male težine i lako se nose, bez obzira da idete na rijeku, more, jezero i okean da se igrate, naše aqua cipele možete ponijeti sa sobom. Prilike : cipele za vodu savršeno odgovaraju za igre na plaži ili vodi poput plivanja, surfanja, bazena, jedrenja, kajaka, odbojke na pijesku itd. Posebno za porodične izlaske!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.