• Novo
Oucaili Ženske Muške Aqua Čarape Bosonoge Cipele Za Vodu Gumene Meke Cipele Na Plaži Lagane Brzo Suhe Patike S Čarapama Yoga Red Striped 4.5-5

Oucaili Ženske Muške Aqua Čarape Bosonoge Cipele Za Vodu Gumene Meke Cipele Na Plaži Lagane Brzo Suhe

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Unisex, odrasle, žene, Men Style : cipele za vodu, cipele za plažu, cipele za cipele, atletske cipele, cipele za Surfanjepetern tip : boja Block Color : kao što slika pokazuje (opcionalno)veličina : US 4.5-5, US 5.5-6, US 6.5-7, US 9.5-10, US 10.5-11 (slijedite tabelu veličina da biste odabrali Molimo) Gornji materijal : elastični Krofnoutsole materijal : gumica tip : Flat Fastening : Slip On Toe Tip : okrugla Toe Tube visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Zimusvojstva : Ležerne, dnevne, zatvorene, vanjske, odmor, plaža, sport, Surffeatures : 1. Gornji dio obuće za plažu izrađen je od elastične, prozračne i brzosušeće ronilačke tkanine koja čvrsto pristaje uz kožu. 2. Elastična usta cipele nije lako povrijediti nakon dužeg nošenja, a može jako dobro zaštititi nježnu kožu djece.3. Protuklizni gumeni đon je fleksibilan, ali dovoljno debeo da zaštiti vaša stopala od nagazanja na kamen i kamen.4. Lagani meki gornji i fleksibilni potplat za vodene cipele čine ga prenosivijim i lakšim za nošenje. Poput čarapa, fleksibilne i udobne.5. Dodatna zaštita za vaša stopala kako biste izbjegli bolove ili bolove od potresnog koralja ili slične botanike morskog dna tokom plivanja ili ronjenja.Sadržaj paketa : 1 par obuće za vodu (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1inch=2,54 cm) disanje i brzo sušenje : gornji dio je napravljen od elastičnog materijala od tkanine, poput čarapa koje tiho prijanjaju kožu i održavaju disanje i brzo sušenje. Zaštitni đon : đon je napravljen od gumenih materijala sa teksturiranim dizajnom koji lako održavaju ravnotežu na klizavom mjestu i štite vaša stopala od vruće plaže, granulacije na kopnu ili u vodi. Praktično nošenje : elastični izrez za cipele omogućava vam lako oblačenje i skidanje. Poput čarapa, čini da se osjećate odlično fleksibilno i udobno za nošenje. Fleksibilno : naše aqua cipele za plivanje su male težine i lako se nose, bez obzira da idete na rijeku, more, jezero i okean da se igrate, naše aqua cipele možete ponijeti sa sobom. Prilike : cipele za vodu savršeno odgovaraju za igre na plaži ili vodi poput plivanja, surfanja, bazena, jedrenja, kajaka, odbojke na pijesku itd. Posebno za porodične izlaske!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.