• Novo
Park Power 173arv RV generator adapter za zaključavanje AMP, 3-prong

Park Power 173arv RV generator adapter za zaključavanje AMP, 3-prong

Stupnjevi:
KM 18.18

Iznos
Tova je dostupna

Parkpower čini povezivanjem vašeg RV-a sa AC ili DC napajanjem brzo i jednostavno, tako da možete provesti svoje vrijeme povezivanje sa prijateljima, porodicom i mjestima. Naš širok izbor adaptera omogućuju vam da se spojite bilo gdje bez brige o problemima kompatibilnosti. Teške vodootporne komponente, isti dijelovi koji se koriste i u oštrim morskim okruženjima slane vode, uvjerite se da ćete imati pouzdanu moć u bilo kojoj vrsti vremena. Kad je vrijeme za kretanje, jednostavno isključite isključivanje, zakupite kabel, srušite i brzo se vratite na cestu. Park Power 173 ARV RV generator adapter 50 AMP zaključavanje, 3-prong : Parkpower čini povezivanjem vašeg RV-a sa AC ili DC napajanjem brzo i jednostavno, tako da možete provesti vrijeme povezivanje sa prijateljima, porodicom i mjestima. Naš širok izbor adaptera omogućuju vam da se spojite bilo gdje bez brige o problemima kompatibilnosti. Teške vodootporne komponente, isti dijelovi koji se koriste i u oštrim morskim okruženjima slane vode, uvjerite se da ćete imati pouzdanu moć u bilo kojoj vrsti vremena. Kad je vrijeme za kretanje, jednostavno isključite isključivanje, zakupite kabel, srušite i brzo se vratite na cestu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Difle II TPO PW

KM 0.67

DFII95 W35 Dicor krovni sustavi osiguravaju vodonepropusni krov koji je lako održavati i uštedjeti energiju kroz njenu karakteristike toplinske reflektiranje Vrlo je otpornost na punkciju,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.