• Novo
Blackout Ombre dizajn zavjese kuhinja Fau posteljina Tier zavjese ploče Set, štap džep kratak pola prozor zavjese za dnevni boravak, crn, 26 W 30 L

Blackout Ombre dizajn zavjese kuhinja Fau posteljina Tier zavjese ploče Set, štap džep kratak pola prozor

Stupnjevi:
KM 5.99

Iznos
Tova je dostupna

CAROMIO Umjetna posteljina Ombre zastor za zamračivanje. Pružanje slatke privatnosti za svoju porodicuove lijepe zavjese donose bogat i luksuzan izgled i ultra-meki osjećaj u vaš prozor i sobu. Savršena opcija draperije za sve koji žele blokirati dnevno svjetlo, odrijemati ili zadržati odsjaj od sunca sa televizora. Prirodno zamračenje : paneli blokiraju 90 posto sunčevih zraka kako bi soba bila duže tamna. Smanjenje buke : održavajte 100% potpunu privatnost, uživajte u Tihom i mirnom okruženju. Ušteda energije : održavajte topli zrak zimi i ohladite se ljeti, uštedite energetski budžet. Boja : tamna.Crvena.Crna 【Materijal】CAROMIO Tier curtain je napravljen od 220 GSM premium poliesterske tkanine ,svilenkast, mekan,gladak dodir, nudi vam najviši kvalitet i izdržljivost. 【Paket uključuje】jedan paket uključuje zavjese od 2 ploče, mjere 26 "širine za 30" dužine. 【70% Blackout & Ombre dizajn】 CAROMIO Blackout Tier zavjese koriste tehnologiju trostrukog tkanja kako bi zavjese bile izdržljivije, debele i dugotrajnije, visokih performansi na blockout 50% -70% sunčeve svjetlosti i UV zraka. Sa elegantnim ombre dizajnom, učinite da promjena boje izgleda ljepše. 【Džep za štap】2-inčni džep za štap za lako kačenje, dobro radi sa zateznim šipkama ili normalnim šipkama. 【Easy care】perite u mašini na hladno, samo izbjeljivač bez hlora po potrebi, sušite nisko u mašini, po potrebi ohladite gvožđe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.