• Novo
Svakodnevni pravni devojka u grafičkim grafikom pune tragove, veličina XS-XLP

Svakodnevni pravni devojka u grafičkim grafikom pune tragove, veličina XS-XLP

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Vaša FASHITIST-a će voljeti djevojke pravde svakodnevne faves grafičke cijeloj dužini nogavice! Ova slatka nogavica ima višebojni grafički dizajn u vašoj Fashistiističkoj Go-boju - savršeno za sve njene svakodnevne avanture. Napravljen od super mekih dresa, ovo slatko nogalo je zasigurno odličan dodatak vašoj tvojoj garderobi! Uparite ga sa svojim fave pravednoj vrhom za izgled jednako jedinstveno kao i ona! Materijal : 57% pamuk, 36% recikliranog poliestera, 7% elastan. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. FIT : Opremljen. Površina porasta m (10) ima 23 1/2 "inseam. Povucite : Povucite stil. Džepovi : Nema. Značajke : elastični pojas, grafički logo na nozi. Trend komadi i klasični osnovi za nadopunjuju ikad evolucirajuću stilu vaše djevojke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama D

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.