• Novo
Chic Home Barbuda 1-komadni ruflirani mikro plišani pokrivač, 60, bež

Chic Home Barbuda 1-komadni ruflirani mikro plišani pokrivač, 60, bež

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Dajte sebi poklon sa ovim prekrasnim super plišanim, super toplim Sherpa obloženim prekrivačem u bež. Nova tehnika koja ističe pinch pleat stil s ruffled i naglim dizajnom koji vam omogućava da budete udobni, topli i imaju sjajan osećaj za stil. Zapanjujuće zimske boje za poboljšanje bilo koje sobe ili dekor. Microfiber : County Pathen : Beigematerial Collor : 100% Poliester Butter Country of Poriješilo : Mašinska oprema : 1 bacanje pokrivača (micro Plush nacrtani sa Sherpa Backing) : 50? x 60? Digitalne slike koje prikazujemo imaju najtačniju moguću boju. Međutim, zbog razlika u kompjuterskim monitorima ne možemo biti odgovorni za razlike u boji između stvarnog proizvoda i vašeg ekrana. Ultra plišani mikromink - lice baca za bacanje izrađeno je s visokokvalitetnom mikro mink velurnom tkaninom za dodatnu mekoću i plišani osjećaj. Luksuzna super meka Sherpa - Poduzdajte pokrivača baca izrađena je premium kvalitetnom plišanom šerpe za nevjerojatno mekan i gladak osjećaj. Stil i udobnost - luksuzan i ugodan sa obrezom koji baca je i akcentni komad za dekor i savršeno bacanje da biste se približili. Dijeliji nabrađeni šerpa dizajn - elegantna prstena na plemenu Sherpa izgled dodaje dodir luksuza u spavaću sobu i živjeti Prostori. Na umu napravljene sa vama - svaka će prekrivač baca izrađena strogom kontrolom kvaliteta i tkana je od najboljih materijala za raskošno plišani osjećaj.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.