• Novo
Motorcraft Disk kočnica set BRF- Odgovara: 2013- Ford Fusion, 2013- Lincoln MKZ

Motorcraft Disk kočnica set BRF- Odgovara: 2013- Ford Fusion, 2013- Lincoln MKZ

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Podržao garanciju servisnih dijelova motornih mreže koji nudi 2 godine, neograničenu kilometražu, ograničeni trošak rada i nema komercijalnih izuzetaka. Garancija je podržana nation za distributere Ford / Lincoln i Ford Ovlašteni distributeri. Motorna ploča kočnice pružaju najbolju ravnotežu između kočiona i smanjenja buke i vibracije. Dizajniran za pružanje optimalnih nivoa sigurnosti i izdržljivosti. Obučene rubove za trenje pomažu u uklanjanju vibracija za glatke zaustavljanja . utora u jastučićima pomažu u rasipanju toplote za dugi život smanjenu veću. Vlasničke formulacije trenja su specifične za svako vozilo. Uključeni su izolatori za prigušivanje buke, šim i pričvršćivanje hardvera. Motorna ploča za kočnice testiraju se i rafiniraju kako bi osigurali optimalne performanse i maksimalno povjerenje. Automobili za vozila vozila / vozila. Ford. Fusion : 2013 - 2017. Lincoln. MKZ : 2013 - 2020 Motorcraft OE zamjenski set kočnice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Centric 102.02540

KM 44.46

Centrični dijelovi nude punu liniju CTek standardnih zamjenskih dijelova kočnice i kvačila za uvoz i domaća vozila CTek komponente pružaju izuzetan kvalitet i vrijednost...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.