• Novo
Acdelco Silver Semi-Metalni set kočnice, W hardver Odgovara: 2005- FORD F250, 2005- FORD F350

Acdelco Silver Semi-Metalni set kočnice, W hardver Odgovara: 2005- FORD F250, 2005- FORD F350

Stupnjevi:
KM 45.84

Iznos
Tova je dostupna

Acdelco Advantage Polu-metalne kočione pločice Acdelco Advantage Polumetalne kočione pločice nude izvanredne performanse i uglavnom su tiši i izdržljiviji od konkurentnih polu-metalnih jastučića. Acdelco Advantage Kočnice sadrže fit, obrazac i funkciju premium aftermarket kočnice u ekonomičnije cijene. Nude pouzdanost, performanse i veliku vrijednost bez žrtvovanja važnih karakteristika i koristi. Ime Acdelco znači da je kvaliteta osigurana - od kočnih jastučića i cipela do bubnjeva i rotora, možete računati na prednostnu seriju da biste svaki put dostavili vrijednost. Ispitano na SAE2430 / SAE2784 standarde, oni nude pouzdanost, performanse i veliku vrijednost - bez žrtvovanja važnih karakteristika i koristi. Značajke i prednosti : Slimi su se pružali slično uklapanje, obrazac i funkciju kompleta za hardverske isječke za zaštitu OE (ako je primjenjivo) testirano na standarde SAE2430 SAE2784 da pomognu u osiguravanju kvalitetne set acdelco Advantage Semitalni set kočnice, W / Hardver.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Centric 102.02540

KM 44.46

Centrični dijelovi nude punu liniju CTek standardnih zamjenskih dijelova kočnice i kvačila za uvoz i domaća vozila CTek komponente pružaju izuzetan kvalitet i vrijednost Koristeći svet

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.