• Novo
Akebono euro ultra-premium kočione pansion, keramika

Akebono euro ultra-premium kočione pansion, keramika

Stupnjevi:
KM 126.33

Iznos
Tova je dostupna

Akebono Euro ultra-premium keramički kočnica Padsakebono Euro® ultra premium keramičke kočnice za keramičke kočnice pružaju točno idealno upravljanje i izvođenje vozila namijenjene proizvođačima europskih proizvoda. Održavajte poboljšani osjećaj pedale europskim kočionim performansama i formulama trenja, posebno za vaše vozilo i proizvedeno u .Brake jastučićima koji osiguravaju optimalnu reakciju i čistije rješenje za kočnica na sjeveru koji će svoje kotače zadržati praktično bez prašine i pružiti evropsku zaustavljanje moći koju očekuju. Upotreba naše ekskluzivne tehnologije kočione pločice od keramičke kočnice znači da Akebonove euro ultra-premium kočione pločice pružaju izvrsno zaustavljanje snage tijekom produženja života rotora i praktično eliminirajući kočnicu, tako da će točkovi na vašem evropskom vozilu ostati najčišći. Pored toga, Akebono Euro ultra premium keramičke kočnice kontroliraju buku, vibracije i oštre (NVH) i pomažu u osiguravanju dužeg vijeka rotora. Oni su vrhunska nadogradnja za polu metalnu i nisko-metalnu pad kočnice. Proizvodi zamjenske jastučiće za disk koji sadrže iste materijale, inženjering, standarde kvaliteta i napredne tehnologije koje se koriste za stvaranje originalnih keramičkih kočnih jastučića. Upotreba Akebono keramičkih kočnica osigurava zadovoljstvo kupaca i eliminira nepotrebne povratne posjete trgovini. Gotovo eliminira buku, vibraciju i oštroumnost (NVH) opremljene keramičke formule za superiorne performanse pogon za zaustavljanje Powerclean Wheelsno provale Prijateljski sa dokazanim dugotrajnim nadogradnjom CILORFECTFECT za sve kočione sisteme. OE proizvođač. Keramička kočnica. Niska prašina. Snažno mirno zaustavljanje. Ultra premium.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Centric 102.02540

KM 44.46

Centrični dijelovi nude punu liniju CTek standardnih zamjenskih dijelova kočnice i kvačila za uvoz i domaća vozila CTek komponente pružaju izuzetan kvalitet i vrijednost...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.