• Novo
Eugene Textiles, licencirani Harry Potter crust Anti-pill Fleece 60 1. yd poliester unaprijed izrezana tkanina od flisa, Crna, izrađena za uštedu vremena, bez projekta sew deka

Eugene Textiles, licencirani Harry Potter crust Anti-pill Fleece 60 1. yd poliester unaprijed izrezana

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Savršen za mlade i odrasle fanove, zvanični licencirani proizvod Harry Potter Fleece fabric. Ova tkanina od flisa od 100% poliestera savršena je za izradu i šivanje. Uključuje 1,5 metara kroja od flisa, idealno za uređenje doma, odjeću, ćebad, pseće krevete i još mnogo toga. Ovaj premium craft cut felt multipack se sastoji od 54"x72" pravougaonik i je klamerica za crafters. Čisto seče bez habanja i može se sašiti i/ili zalijepiti. Napravljen od 100% poliestera. tkanina izrezana flis 100 posto poliester Print tkanina, širina : 60" 1.5 jardi prethodno izrezano šivanje ne izbjeljuje; nisko sušenje u sušilici savršeno za mlade i odrasle fanove, službeni licencirani proizvod Harry Potter fleece fabric. Ova tkanina od flisa od 100% poliestera savršena je za izradu i šivanje. Uključuje 1,5 metara kroja od flisa, idealno za uređenje doma, odjeću, ćebad, pseće krevete i još mnogo toga. Ovaj premium craft cut felt multipack se sastoji od 54" x72 " pravougaonik i je klamerica za crafters. Čisto seče bez habanja i može se sašiti i/ili zalijepiti. Napravljen od 100% poliestera. tkanina izrezana flis 100 posto poliester Print tkanina, širina : 60". 1,5 metara unaprijed. Šivanje ne izbjeljivati; nisko sušite u mašini za sušenje veša.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.