• Novo
Soimoi Print insekata, tkanina od poli Tafta, tkanina za šivanje dekora po dvorištu, dekorativna tkanina za vanjske presvlake, suncobrani i kućni Akcenti, tamno zelena

Soimoi Print insekata, tkanina od poli Tafta, tkanina za šivanje dekora po dvorištu, dekorativna tkanina

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Odabrali ste : poliester Taft - mjere širine 56 inča. Karakteristike : konstrukcija : 200 D*200 D Pu presvučen 100% poliester 12,35 Oz po jardi GSMPULY Taft : poliester Taft tkanina je luksuzan materijal profinjenog, oštrog izgleda. Taft tkanina je oštra i dobro drži oblik kao rezultat čvrsto upletenih prediva utkanih zajedno na običan način tkanja. Ovaj raskošan materijal je lagan, izdržljiv i otporan na bore. Taft se često koristi za ploče za vanjske presvlake jer je hrskava, vodootporna tkanina. Oni se također široko koriste u korzetima, oblogama, padobranima, medicinskoj i zaštitnoj odjeći. Prodaje se po dvorištu : Prodaje se u koracima od 1 dvorišta (36" ili 92 cm). Naručivanje više metara istog dizajna rezultiraće jednom kontinuiranom količinom u najvećoj mogućoj dužini. Visokokvalitetna štampa : koristimo Gots (Global Organic Textile Standard) certificiranu tintu i hemikalije prije posta za proizvodnju tkanina, što našu tkaninu čini sigurnom za višenamjensku upotrebu. Njega pranja : ručno pranje hladno ili hemijsko čišćenje. Oznake : tkanina od poli Tafta pored dvorišta, tkanina za šivanje, čvrsta zanatska tkanina, Tkanina od poli Tafta, tkanina za prošivanje, tkanina za opremanje, poli Taft čvrsta tkanina, poli Taft diy odjeća za prošivanje ✅ odabrali ste : poliester Taft - - - mjere širine 56 inča. ✅ Karakteristike : konstrukcija : 200 D*200 D Pu presvučen 100% poliester 12.35 Oz po dvorištu GSM. ✅ POLY Taft : tkanina od poliesterskog Tafta luksuzan je materijal profinjenog, oštrog izgleda. Taft tkanina je oštra i dobro drži oblik kao rezultat čvrsto upletenih prediva utkanih zajedno na običan način tkanja. Ovaj raskošan materijal je lagan, izdržljiv i otporan na bore. Taft se često koristi za ploče za vanjske presvlake jer je hrskava, vodootporna tkanina. Oni se također široko koriste u korzetima, oblogama, padobranima, medicinskoj i zaštitnoj odjeći. ✅ Prodaje se po dvorištu : Prodaje se u koracima od 1 dvorišta (36" ili 92 cm). Naručivanje više metara istog dizajna rezultiraće jednom kontinuiranom količinom u najvećoj mogućoj dužini. ✅ Visokokvalitetni PRINT : koristimo Gots (Global Organic Textile Standard) certificiranu tintu i hemikalije prije posta za proizvodnju tkanina, što našu tkaninu čini sigurnom za višenamjensku upotrebu. ✅ Njega pranja : ručno pranje hladno ili hemijsko čišćenje. ✅ Oznake : tkanina od poli Tafta pored dvorišta, tkanina za šivanje, čvrsta zanatska tkanina, Tkanina od poli Tafta, tkanina za prošivanje, tkanina za opremanje, čvrsta tkanina od poli Tafta, tkanina za prošivanje od poli Tafta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.