• Novo
Prolećna Tkanina Pored Dvorišta, Topli Buketi Cveća U Boji Ostavlja Botanički U Bašti Motiv, Dekorativna Tkanina Za Presvlake I Kućne Akcente, Dvorišta, Grimizno Bledi Losos

Prolećna Tkanina Pored Dvorišta, Topli Buketi Cveća U Boji Ostavlja Botanički U Bašti Motiv, Dekorativna

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Vaša kupovina pomoći će žrtvama nedavnih velikih zemljotresa u Turskoj, jer mi doniramo postotak naše dobiti lokalnim nevladinim organizacijama koje pomažu u naporima za pomoć u zemljotresima.Dužina : 72 " (2 jarde) & Širina : 58". 100% poliester srednje težine, uska tkana Turska dock tkanina.Svaki (1 količina) = 2 metara. Svaka količina je izrezana u zasebne komade kao neprekidna 2 metra tkanine.Vodootporna tkanina-za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Veoma izdržljiv. Može se prati u mašini,može se sušiti. NEMA BLIJEĐENJA.Dodaje veliku perspektivu-sa živim bojama i podebljanom grafikom. Nema boja koje štete zdravlju vaše porodice.Štampano-sa najsavremenijom tehnologijom digitalne štampe. Ponosno dizajniran i štampan u SAD-u. Prolećna Tkanina Pored Dvorišta, Topli Buketi Cveća U Boji Ostavljaju Botanički U Bašti Motiv, Dekorativna Tkanina Za Presvlake I Kućne Akcente, 2 Jarde, Grimizno Bledi Losos.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.