• Novo
Panel čvrsta obična termalna Pena obložena zamračenjem debeli prozor za obradu zavjese draperije sa ušicama toplota i svjetlost bloking Plum 84 Dužina 35 široka NOA

Panel čvrsta obična termalna Pena obložena zamračenjem debeli prozor za obradu zavjese draperije sa ušicama

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Naše zavjese za spavaću sobu sa grommet konstrukcijom, svaka ploča za zavjese ima 6 elegantnih srebrnih metalnih ušica sa unutrašnjim prečnikom od 1,6 inča, dobro se slažu sa većinom šipki. Lako se objesi i lagano klizi. Naše zavjese za tamnjenje u sobi mogu blokirati 95% sunčeve svjetlosti ,naše zavjese za zamračivanje se peru u mašini u nježnom ciklusu i hladnoj vodi, ne izbjeljuju. Toplo peglajte sa zadnje strane i sušite u mašini za sušenje veša na niskim temperaturama. Zavjese za zamračivanje blokiraju sunčevu svjetlost i štetne UV zrake, smanjuju vanjsku buku i osiguravaju potpunu privatnost, savršeno za noćne smjene,kasne spavače i popodnevno drijemanje. PAKET : 2 PLOČE PO KUPOVINI VELIČINE 35" ŠIRINE X 84" DUŽINE SVAKI.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.