• Novo
Wonder ženska baršunasta haljina za struk

Wonder ženska baršunasta haljina za struk

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Ostavite utisak u elegantnoj baršunastoj haljini C. Wondera. Bočna kravata u struku stvara kroj koji izgleda dobro kao što se osjeća. Izbor bez napora za večernji izlazak. Isključivo na . Pribl. Mjere Modela : Visina : 5 '10", Struk : 26", Grudi : 33", Bokovi : 36". Model nosi veličinu S. hitovi iznad koljena. Crewneck; faux wrap silhouette. Bočna kravata;zatvaranje sa zatvaračem. Kako ga nosite 2 : blokirajte štikle ili štikle, u svakom slučaju spremni ste za zasljepljivanje. 95% Poliester / 5% Spandex. Može se prati u mašini. Uvezeno. C. Wonder baršunasta haljina sa strane za žene. Istražite šareni, šik i moderni svijet C. Wondera. Otkrijte pametne, sofisticirane i jednostavne stilove za rad i igru..pogledajte čudo svega toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna Haljina Za Uštedu

KM 10.49

Modna ženska Casual jednobojna džepna haljina bez pulovera 1.It je napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv enaught za svakodnevno nošenje 2.Veoma cool za nošenje 3.Specija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.