• Novo
Ženska haljina bez naramenica neregularne ruble ruffle resice Split baš bez rukava bez rukava

Ženska haljina bez naramenica neregularne ruble ruffle resice Split baš bez rukava bez rukava

Stupnjevi:
KM 9.47

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacija. Vrsta krpe : Ženska haljina. Stil : zabava. Spol : Žensko. Sezona : proljeće, pad, ljeto. Materijal : poliester. Dužina rukava : ne. Paket uključujući. 1pc haljina za žene. Prijateljski savjeti. Ako je vrijeme loše ili dođe do prirodne katastrofe, proizvod neće isporučiti na vrijeme. Nadam se da mi oprostite . Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana . Obećaj. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Dizajn : Zamotane haljine za žene imaju bez rukava, na ramenu, naleted rufffle, tassele, nepravilni rub, puni cvijet u boji, pogodan za klub i zabavu . Sigurnosna garancija : haljina za žene je dobar prirodni tisak za žene Osigurava da neće nikakve štetne hemikalije. Meka tkanina, elastična i lagana, prozračna i udobna, mekana magara za vašu kožu . Paket i usluga : Set ima 1pc haljinu za žene. Ako proizvod ima kvalitetni probleme, slobodno nas kontaktirajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna Haljina Za Uštedu

KM 10.49

Modna ženska Casual jednobojna džepna haljina bez pulovera 1.It je napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv enaught za svakodnevno nošenje 2.Veoma cool za nošenje 3.Specija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.