• Novo
Josie Natori žena slatka ulica Wrap

Josie Natori žena slatka ulica Wrap

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Lagan kao morski povjetarac na vašoj koži, Sweet Street wrap from Josie je slinky i sparan dodatak vašoj kolekciji salonke. Napravljen je od super meke i rastezljive tkanine za dres i opušteno pristaje da se elegantno obuče i da vam bude udobno dok spavate ili se izležavate po kući. Pojasni struk drži omot na mjestu bez osjećaja restriktivnosti, dok vas široki dugi rukavi slobodno kreću. Manžetne i kaiš za rukave naglašeni su svjetlucavim satenom za dašak elegancije. Sweet Street wrap je dostupan u prekrasnoj boji plave magle. Josie ženski Sweet Street Wrap : 95% rayon, 5% spandex. Omot za spavanje. Jersey izmišljotina. Široki dugi rukavi sa ugaonim manžetama i satenskim ukrasima. Pojas sa samovezanim strukom sa satenskim pojasom. Dostupno u plavoj magli. Ručno pranje hladno sa sličnim bojama, ne izbjeljivati, sušiti, hladiti željezo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Slaba ušteda

KM 12.47

Modne nove žene Vintage Gothic Patchwork čipkasti vrat haljina : modni dizajn, 100% potpuno novi, visokokvalitetni! Sezona : WINTERCHENDER : Vintagematerijal : Poliesterpattern Tip : Slapk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.