• Novo
Saga JB - električni bas komplet, J stil

Saga JB - električni bas komplet, J stil

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj pristupačni, dobro dizajniran komplet vjerna je reprodukcija jednog od najpoznatijih instrumenata u istoriji rock muzike. Tijelo je odabranog basswooda, a javorov vrat je savršeno oblikovan i upotpunjen prstom od ružinog drveta. Tijelo je unaprijed oblikovano i sve potrebno usmjeravanje je već urađeno. Zapečaćen je od vlage i spreman za nanošenje završetka. Sva elektronika je montirana na kontrolnoj tabli, tako da nije potrebno ožičenje ili lemljenje. Deluxe, 14 : 1 mašine za podešavanje se isporučuju zajedno sa svim ostalim potrebnim hardverom. Samo Završi tijelo i vrat, sastavi sve i postavi konce, i bit ćeš spreman za ljuljanje! Saga JB-10 električni bas komplet, J Style : Solid select basswood tijelo — sa svim oblikovanje i usmjeravanje kompletan — za maksimalnu ton i održavanje. Čvrsti javorov vrat sa prethodno usitnjenim prstom od ružinog drveta za brzu, laku akciju. Prazan oblik glave sa prethodno izbušenim rupama za mašinu za podešavanje i podesivom rešetkom. Pickguard sklop je unaprijed ožičen i uključuje 2 humbucking pickupa, 1 ton i 2 kontrole jačine zvuka, 3-smjerni prekidač za odabir preuzimanja i ulazni priključak. Uključuje jako hromirani hardver, kabl, žice i uputstvo za upotrebu koje se lako prati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elec gtr xl reg lite plus

KM 24.00

D'Addario EXL110 + nikl na rana električni žice gitare, redovno svjetlo pl"Plus" mjerač za poboljšanje čvrstoće ručne ruke, alternativni osjećaj za balansiranje napetosti između git

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.