• Novo
Prvi čin® srednji Gauge gitara bira CT paket

Prvi čin® srednji Gauge gitara bira CT paket

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Imate talenat i sada su vam potrebne prave muzičke potrepštine da podignete svoj nastup! Koristiti samo izuzetne picks kada odaberete ovaj paket 12 gitara Picks iz prvog čina. Napravljeni od izdržljivog sintetičkog materijala, ovih 12 odabira savršeni su i za akustične i za električne gitare, a oblikovani su u klasičnom trokutastom obliku za stručno sviranje bilo koje melodije. Igrajte najbolje i uživajte u svakom jam session, praksa i performanse u potpunosti kada koristite ovaj paket 12 gitara Picks iz prvog čina. Paket uključuje 12 gitara picks. Klasični trokutasti oblik za efikasnu igru. Pogodno za upotrebu na akustičnim i električnim gitarama. Žive žute boje za veću vidljivost. Idealno za vežbanje, džem sesije i nastupe. Poboljšajte svoju ljubav i talenat za muziku uz visokokvalitetne potrepštine. Dovoljno zaliha da budete dobro opskrbljeni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

5pk nikl RND WND. MJERILO

KM 24.00

Nikl rana .018 Mjerač nikl na ranu na ranu električni gitarski niz; Okrugla rana s poplikiranim čelikom za karakterističan svijetli ton; Savršen kao zamjenski niz ili za stvaranje prila

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.