• Novo
Set bubnja Dio Light Booster BASS BASS DRUM PLATFORM BOOPT dizanje bubnja

Set bubnja Dio Light Booster BASS BASS DRUM PLATFORM BOOPT dizanje bubnja

Stupnjevi:
KM 30.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Brand Newmaterial : PVCProtects Vaša gitarska površina od nule 40 "41 " Akustična gitara : crna, bijela, crvena bisera, crvena kornjača, snimka : 1 x Pickguard Note : Molim te Obavezno potvrdite veličinu prije narudžbe predmeta. Molimo pogledajte mjerenje. Tiny mjerna greška dopuštena je u normalnom rasponu. Možda bi mogla biti mala razlika u boji zbog monitora, kamere ili drugih faktora, molimo pogledajte fizičku stavku. Akustična gitara Pickguard Scratch Plot samoljepljiva kornjačka školjka 40 41 inča. Materijali : izrađen od visokokvalitetnih materijala, robusnih i izdržljivog za korištenje. Dobar pratilac koji vam je potreban na svojim alatima, što vam daje prikladniji radni vijek, u slučaju da ste zauzeti u zatvorenom i na otvorenom. Garancija zadovoljstva : Vaša kupovina je u potpunosti zaštićena kada danas naručite. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, vratit ćemo vas u roku od 24 sata, potrudite se da napravite stvari ispravnim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

5pk nikl RND WND. MJERILO

KM 24.00

Nikl rana .018 Mjerač nikl na ranu na ranu električni gitarski niz; Okrugla rana s poplikiranim čelikom za karakterističan svijetli ton; Savršen kao zamjenski niz ili za stvaranje prila

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.