• Novo
Sunking - Smug - Vinil

Sunking - Smug - Vinil

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Sunking je eksperimentalni znamenitosti i zvukovi u sjedištem i antoine Marfelt & Antoine Martel, izlaz za dvojac čija je muzika "namijenjena u funkjom, fuzijama i sanjivaču na kraju stijena, " rekao je da je SREŽENA SCHERT SPECTRUM, ", rekao je da je SREMIER CHERCH SPECTRUM, ", rekao je da je SREŽENA SHACK SPECTRUM. Stranac je također rekao da je "ovaj grad potreban više grupa poput potopila, koji muče među žanrovima poput hip-hop, jazz i shoegaze rock dok se pobrljao s DNAS-om svakog stila koji se bave. " I Granfelt i Marfelt i Marfelt su takođe pripadnici visoke celuloze, jazz kolektiva koji privlači uticaje iz punk rock, shoegaze, hip-hop i elektronske muzike. Takođe se potpisuje za Anti-, njihov album "potraga za krajevima" izašao je u aprilu ove godine. "Visoka pulpa stara stara bebop sa suvremenom dušom i elektroničkim vibracijama, kao da je netko uvjerio duh vojvode Ellington da ponovo reinterpretira hemijsku braću Album, " rekao je A.V. Club.Album Tracks1. Prirodni monopol (feat. Beanieskimask) 2. Dobre namjere3. Loše navike4.. anksioznost5. Interi (prošlo) Tence6. Imao nekoliko vjerskih iskustava, zaboravio ih sve (feat. Andy Morrill) 7. Ujak Kane8. Karoserija soli (feat. Robthesoundbank) 9. Isles na nebu (feat. Cijanid haiku) 10. Otišao si rano11. Glitch12. Spy13. 009 (reno) 14. Pištolj koji ubija prošlost (feat. Robthesoundbank) 15. Crvokosi do andromeda16. Hakim Warrick17. ESP18. Moj um je pećnica19. Crni petak (feat. Greg Kramer) 20. Pošalji više Chuck Berry Sunking - Smug - Vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aladean Keroufi - ljubav

KM 7.50

Bila je noć koja mi pada na pamet kao što ovo pišem Aladean je bio kod mene, slušali smo dušu zapise i imamo piće Od piva i Barbare Lynn do tekille i Thomasa istoka ako mi se pamćenje

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.