• Novo
Sprifallbaby Women BRA Široke rame na ramenu Ruched Heart Pusti donje rublje Donje rublje za klupsku zabavu Dnevno nošenje S-L-L

Sprifallbaby Women BRA Široke rame na ramenu Ruched Heart Pusti donje rublje Donje rublje za klupsku zabavu

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Žene grudnjake, široki naramenici ruširani srčani čvrsti donje rublje donje rublje za klupsku zabavu. Obrnuto sa izuzetnim fit, ovaj grudnjak vam daje dobrog izgleda i udobnosti u jednom. . Specifikacija. Tip : Ženski grudnjak. Boja : ružičasta, crna. Materijal : poliester. Veličina : s, m, L. Uzorak : srce. Sadržaj paketa. 1pc x grudnjak. Prijateljski savjeti. 1. Molimo vas ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. 2.Prodajte napomenuti da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Hvala .. Obećaj. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Meka tkanina : Ovaj ženski grudnjak izrađen je od vrhunskog poliesterskog materijala, mekog, kože i ugodnog za vaše telo kad god nosite . Karakteristike : Ovo donje rublje sa širokim naramenicama, rušenim dizajnom srca čini vas modnim i punim šarma. Dostupna veličina : Na raspolaganju su 3 veličine : s, m, l, pogodno za većinu žena koje nose. Pripremite se da budete ugroženi u grudnjaku. Ponovno se prati stroj u rublje, preporučuje se na suho. Molim te, ne izbegli.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.