• Novo
shpwfbe donje rublje ženske žice sa niskim leđima u obliku leđa konvertibilne špageti trake šavles sleeping lette grudnjaci za žene donji veš za žene

shpwfbe donje rublje ženske žice sa niskim leđima u obliku leđa konvertibilne špageti trake šavles sleeping

Stupnjevi:
KM 9.97

Iznos
Tova je dostupna

Preferencijalna cijena i kvalitet gornjeg nivoa su naš glavni prioritet.Poštovani kupče : da biste izbjegli odabir pogrešne veličine, pažljivo pročitajte naljepnicu veličine.Napomena : naša veličina je azijska veličina, azijska veličina je manja od evropske i američke veličine.1 inč = 2,54 cm, 1 cm = 0,394 inča.O veličini : veličina Kine je manja od veličine UK/SAD.Šolja : 70abc donji deo (bez kaiševa) : 42cm/16.54" donji deo (maksimalna dužina) : 57cm / 22.44". Šolja : 75abcd donji deo (bez kaiševa) : 46cm/18.11" donji deo (maksimalna dužina) : 61cm / 24.02". Šolja : 80 ABCD donji deo (bez kaiševa) : 50cm/19.69" donji deo (maksimalna dužina) : 65cm / 25.59". Šolja : 85bcd donji deo (bez naramenica) : 54cm/21,26" donji deo (maksimalna dužina) : 69cm/27,17" ženski grudnjak sa niskim leđima žica u obliku grudnjaka bez leđa konvertibilna traka za špagete bešavne grudnjake za spavanje karakteristike : konvertibilni grudnjak sa niskim leđima vrhunska braleta bez leđa sa podesivim naramenicama za špagete,špageti naramenice grudnjaka sa niskim leđima mogu lako da se halter grudnjak, grudnjak ili grudnjak bez leđa u obliku slova u,dizajn leđa sa jednom kukom bralettes sa niskim leđima kombinuje tehnologiju,stil i Fort glatku tkaninu sa spandexom je vlažna ,efektivno smanjujući lepljivost prilikom znojenja, kada se nosite hladno i glatko. Konvertibilne 3-smjerne podesive naramenice mogu se pretvoriti u raspoređene, redovne i bez leđa stilove, pogodne za bilo koju nisku haljinu, majicu bez leđa, vjenčanicu bez leđa i maturalnu haljinu, mogu se koristiti kao svakodnevni grudnjak.Pronađite svoju veličinu koja nije pogodna za Dcup i dame s za 30 C 32a 32b M za 34a 34 B 34c 36a L za 34c 36 A 36 B XL za 36 C 38a 38b.slika lijeve tabele mjerenja je za referencu. Molimo vas da primijetite da li više volite labav kroj ili nosite šalicu, povećajte veličinu. Donji Veš Ženski Grudnjaci Za Žene Donji Veš Za Žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.