• Novo
CAICJ donji veš za žene bešavni grudnjak bežični grudnjak za žene konvertibilna traka Ultra Comfort Bra V vrat nevidljivi bralet Khaki, 4XL

CAICJ donji veš za žene bešavni grudnjak bežični grudnjak za žene konvertibilna traka Ultra Comfort Bra

Stupnjevi:
KM 27.50

Iznos
Tova je dostupna

Podesivi sportski ekstra elastični čipkasti prednji grudnjak prozračni ženski sportski grudnjak plus veličine za Ženeapsolutno predivan čipkasti grudnjak dodaje romantiku i flert bez gubitka podrške i udobnosti!Grudnjak-sensation & Ultra-udobno nošenjeovi pojačivači grudi daju maksimalni dekolte damama koje žele da njihove grudi izgledaju punije.Smanjuje bočnu masnoću dojke centralizacijom i potpunom pokrivenjemmaterijal : poliestersko jednostavno zatvaranje prednje kuke – prekrasna podrška za čipku i držanjebešavni dizajn pruža nenadmašno zaglađivanje bez linija grudnjaka.Napravljen od mrežaste tkanine za uklanjanje znoja kako biste bili hladni i suvi tokom aktivnosti srednjeg do visokog uticaja.Push up grudnjak u obliku trake čvrsto i udobno drži grudi uz vaš oblik i dobro je prilagođen obliku : puna šolja - opušteni i-naprtnjača uključuje 1 x grudnjak omogućava da vaše grudi budu podignute bez premca za maksimalnu udobnost i centriranje potpore poboljšava držanje povlačenjem ramena i guranjem grudi forward.No više tragova kože i komfor za klizanje koji zaslužujete. Komforne trake za jastuke dizajnirane su da vam pomognu da skinete stres sa ramena. Wicking, Cool Comfort tkanina koja vam pomaže da ostanete hladni. Wireless Comfort. Nema svrbežnih oznaka, svi smo bez oznaka. Podignite ćete voljeti. Dizajn magičnog prstena u čašama pomaže u pružanju podrške za podizanje i bočnu podršku. Podrška Možete Vjerovati. Tru Support grudnjak dizajn koji pruža 4-way sistem podrške : dodatnu stranu i dodatnu podršku za leđa, punije čaše za smanjenje prosipanja, i dizajniran sa komfornim remenom za cjelodnevni komfor. Savršeno Ti Pristaje. Dizajniran sa bez vožnje nazad. Detalji Želite. Cvjetni žakard sa čipkastim ukrasima za lijep izgled.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.