• Novo
Nacionalna ručnik za plažu za plažu, ručnik za plažu višenamjenski ulov za ulov mikrofibra za plivanje za navijače Brazil ,, Francuska, Španija, Argentina, Portugal

Nacionalna ručnik za plažu za plažu, ručnik za plažu višenamjenski ulov za ulov mikrofibra za plivanje

Stupnjevi:
KM 21.48

Iznos
Tova je dostupna

Nacionalna ručnik za plažu, ručnik za plažu višenamjenski ulov za uhvatiti mikrofiber za plivanje za navijače Brazil ,, Francuska, Španija, Argentina, Portugalcifikacija : TIPA : TIPAČAK : ACTERFIBER TOPET MATER : cca. 387g / 13.65 OZSIZIRA : 140x72cm / 55.12x28.35in lista paketa : 1 x Ručnik za plažu : Ručnik sa timnim znakom učinit će da se izdvojite na prepunoj plaži, tako da ste, posebno vaša djeca, dječaci i djevojčice, Pronađite jedni druge i lakše koristiti ručnik za plažu . VERSATILITEL : Možete koristiti ovaj ručnik za plažu kao stolica za plažu, ručnik za bazene, ručnik za bazene, ručnik za kupanje i ručnik za kupanje i ručnik za kupanje. Ručnik za plažu bit će poklon za djevojčice, dječake i odrasle.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.