• Novo
Jellifish Kids Girls Plish Fleece s kapuljačom za spavanje, bez pajle, Polovina Dječja pidžama, ružičasta koala, s

Jellifish Kids Girls Plish Fleece s kapuljačom za spavanje, bez pajle, Polovina Dječja pidžama, ružičasta

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Ovdje u Jelifish Kids, spavamo spavanje vrlo ozbiljno, jer sva djeca trebaju moći dobro spavati za rast i funkciju. Iz tog razloga stvorili smo svoju marku Jelifish Dečija koja nudi udobnu pidžamu i odjeću za spavanje, s velikim raznim raspoloživim zabavnim i šarenim dizajnom, sigurno bilo koje dijete uzbuđeno za spavanje i raznim predivnim životinjama Izaberite, stvorili smo djevojke one koji se ne samo da se ne samo osjećaju sjajno, izgleda i sjajno! Ultra pliš, lagani poliesterski velor materijal osjeća se tako mekom protiv njihove kože, savršen je za privrsjevanje noću ili hlađenjem oko kuće! S funkcionalnošću i zabavom, dodali smo jednostavnu zatvaranje zatvarača i meke manžete na krajevima na krajevima Ruke i noge, držeći kapuljače na jednom mjestu! Pitanja održivosti, zbog čega smo koristili 30% recikliranog poliesterskog velur u našoj Oneerie.Material : poliester velur, 30% reciklirano s mališanima, djecom i mladim tinejdžerima, nudimo razne veličine. Obavezno provjerite našu ručnu kartu veličine Jelifish Kids, kako bi se osiguralo da pronađete savršeno uklapanje! Razumijemo zauzeće svakodnevnog porodičnog života i radimo kako bismo učinili vaše iskustvo s nama što jednostavno i jednostavno. Znamo da ćemo vas i vaša porodica voljeti našim proizvodima! Ako postoji neki razlog, niste u potpunosti zadovoljni svojom kupovinom, pazimo na našim porodicama i tu smo da bismo učvrstili bilo kakva pitanja, 100% zagarantovano. Ugodne djevojke 'Onesie : Naše super mekane, ultra plišane očipljene djevojke Onesie dizajnirano je s zabavom i udobnosti na umu. U kombinaciji sa recikliranim luxe poliester velur, osjeća se nevjerovatno meko na dodir. Savršeno za prigušivanje za spavanje ili zadržavanje ugodno oko kuće. Slatki dizajn : Sa raznim simpatičnim životinjskim obrascima i klasičnim bojama za odabir, znamo da će se zaljubiti u ovaj divan dizajn! Neodoljivo slatka, šarena i svijetla, uzorak glave do nožnog programa dovršava pogled. Soft & Održivo : Nastojimo svojoj djeci pružiti vrhunski komfor, dok koristeći održive materijale. Napravljeno pomoću 30% recikliranog poliestera Velor, ovo je ljubazno na kožu i planetu. Sve dok je lagan, mašine za pranje i lako se sušiti. Zabava i funkcionalna : sa zatvaračem u blizini i udobne manžete na zglobovima i gležnjevima, da zadrži one koji jašu, funkcija je prioritet. Sa različitim dostupnim veličinama, obavezno provjerite našu grafikon veličine, kako biste osigurali da savršeno postavite za svoju malu. Pronađite svoj dizajn : Da li kupujete za svoju djecu ili možda tražite taj savršeni poklon, ne potražite više od Jellifish djece. Pogledajte našu trgovinu za ogromnu raznolikost dizajna i stilova, sigurno ćete pronaći savršenu utakmicu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Swiss + Tech Snow Gant

KM 12.49

Da li on lopa snijeg, udarajući padine ili samo pokušavajući ostati tople i suve, ove snežne hlače iz švicarske tehnologije moraju imati zimsku stavku za svoju garderobu...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.