• Novo
FVWitlyh toplinski tajice od mikrofibrane toplinske čarape za ženske koralne čarape Stripe čarape šarene lagane mrežne suknje

FVWitlyh toplinski tajice od mikrofibrane toplinske čarape za ženske koralne čarape Stripe čarape šarene

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Toplina za toplinu mikrofibrani termalne čarape za ženske koralne ručke Stripe čarape šarene lagane mreže umetne suzozemse-zima, jesen. Spol-žene. Fleo-coral-coral. Stil-casual, sladak. Dužina-70-72cm / 27.56-28.35 ''. Debljina-standard. Paket Conunt-1 Pair Socks 【Materijal】 -Oske termalne čarape izrađene su od koraljnog runa kako bi osigurao vaš ugodan osjećaj i toplo za nošenje. Dizajn prilagođen koži čini ih pogodnim za sve sezone ovisno o dnevnoj odjeći i raspoloženja . 【Karakteristike】 Coral Fleece Print će vam pružiti dodatnu mekoću i raduje izvrsno za Wicking Plus, mirantujemo pravu količinu elastičnosti s čvrstim prianjanjem. 【Ove šarene lagane čarape za haljinu su elastične i idealno ih možete nositi u svakodnevnom životu ili za razne aktivnosti na otvorenom . 【Poklon】 Ove novne čarape su odličan izbor kao pokloni vašim prijateljima i porodičnim članovima na Dan zahvalnosti, rođendan, Valentinovo Dan, godišnjica, Božić i tako dalje, oni će osjetiti vašu duboko ljubav i biti pomaknut po vašoj njezi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.