• Novo
adviicd suknje za žene Rip suknja ženska kratka suknja čvrsta Plisirana suknja sa patentnim zatvaračem suknja visokog struka Wrap Fishtail Bohemian suknje za žene

adviicd suknje za žene Rip suknja ženska kratka suknja čvrsta Plisirana suknja sa patentnim zatvaračem

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Rip suknja ženska kratka suknja čvrsta Plisirana suknja sa patentnim zatvaračem suknja visokog struka sa kukovima Wrap Fishtail Bohemian suknje za Ženesezona : odijelo za cijelu sezonu. Spol : Žene. Prilika : Svakodnevno, Ležerno. Vrsta Uzorka : Zipper Sa Visokim Strukom. Stil : Nemaran, Moda. Fit : Odgovara ture po veličini. Debljina : Standardna. Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom. Šta dobijate : 1kom ženske haljine. Veličina : S, M, L, XL. Svakodnevno Bolje : Slušamo Mušteriju I U Redu - Svaki Detalj Kako Bismo Osigurali Kvalitet, Kondiciju I Udobnost. Slatka I Vintage, Pogodna Za Proljeće I Ljeto. Apsolutno je mekana i prozračna, tkanina se ne lijepi za vaše tijelo što je nevjerovatno za vruće ljeto,ne propustite ovu žensku suknju. Regular Fit. Savršeno Za Uparivanje Sa Sandalama Ili Visokim Potpeticama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.