• Novo
Njshnmn Ženski Zip duksevi Udobne ženske dukseve modne dukseve, crvena, m

Njshnmn Ženski Zip duksevi Udobne ženske dukseve modne dukseve, crvena, m

Stupnjevi:
KM 23.50

Iznos
Tova je dostupna

Dobro izrađen od visokokvalitetnog poliesterskog materijala, ova dukserica usjeva za žene je meka, lagana i prilagođena kože, čine da se osjećate ugodno i opušteno tokom dana. Značajka u boji, kapuljačom za crtanje, opuštena fit, prednji džepovi, zatvarač, dugih rukava, elegantan i ženski stil, daju vam meku, ženstvenu i podmetaju seksi. Mašina koja se može prati. Savršeno za rad, ured, svakodnevno trošenje, vanjske aktivnosti, kupovinu, datume, zabave. Ova dukserica je dobra kao poklon vašim prijateljima, sestrama, majkom, kćeri i sebi. Modni svestrani casual dugih rukava puni zip obrezane kapuljače sa kapuljačom dukserice za žene. Ženske dukseve Blokiranje boja pulover džempere. Topla / povremena labava pletena dukseri s kapuljačom vrhova odjeća. Prekrasno je sa kapuljačima za crtanje boja . Loghtweight džemper zimski vrhovi bit će šik. , ili mršave pantalone za povremeni trendi izgled.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Parcela of of off of

KM 0.33

Parcela kosova je čudno, bodljikava komedija Opportunistički i lukav, glavni likovi, Gourlay i Mcminn, zajedno sa Herkulujskim velikim crvenim, postaju tučaj osnivačke članice "Vojske"

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.