• Novo
Vučena žena Slatka dukserica ženska ženska meka kapuljača prevelika dukserica sa džepovima

Vučena žena Slatka dukserica ženska ženska meka kapuljača prevelika dukserica sa džepovima

Stupnjevi:
KM 16.49

Iznos
Tova je dostupna

Hoodies za žene za žene. Duks pulover za žene. Majice dugih rukava za žene. Dugi rukav za žene. Ženske modne dukseve košulje za crtanje dugih rukava, majica s kapuljačom s dugim rukavima, ležerne bagerijske vintage pulovere. - Glavna karakteristika -. -Svjetleće dukseve od poliestera + spandex / meka i udobna i topla. -Long rukav Ženski pulover Dukserica / Čvrsta boja / rever / kotač / polu-patentni zatvarač / kangaroo džepovi / spuštena ramena. - Zimski kaputi / zimska jakna / rebrasti rub i manžete / zimska odjeća / labavi fit stil / casual vrhovi za žene / dukseve za žene. - Ova povremena dukseva pulover idealan je izbor u vašoj garderobi. Velike dukseve za gamaše, pogodne za svakodnevni život u proljeće / jesen : ova ženska kapuljača je lagana i mekana, drži vas topli u jesen i zimu . Podudaranje : Osnovne dukseve pulover za žene su savršene za uparije sa trapericama, hlačama, gamašem , Hlače, suknje itd. Biraju esencijalne dukseve za jesen i zimu u vašoj ormarići. Nosite, putovanja, za jesen i zimu. Uputstvo za pranje : Ženska dukserica Treba stroj ili ručno pranje sa hladnom vodom, visi ili linijskog suha, bez izbjeljivača, bez suho čistog. Obavijest : Možete provjeriti grafikon veličine na lijevoj slici. Naša veličina je azijska veličina koja je manja od vaše normalne veličine, odaberite jednu veličinu veću nego inače ako niste sigurni u vašoj veličini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Parcela of of off of

KM 0.33

Parcela kosova je čudno, bodljikava komedija Opportunistički i lukav, glavni likovi, Gourlay i Mcminn, zajedno sa Herkulujskim velikim crvenim, postaju tučaj osnivačke članice "Vojske"

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.