• Novo
Y2K Zip up dukseve za žene predimenzionirane grafičke s kapuljačom s visokim zvjezdicama estetska gotička jakna Grunge Streetwear

Y2K Zip up dukseve za žene predimenzionirane grafičke s kapuljačom s visokim zvjezdicama estetska gotička

Stupnjevi:
KM 6.46

Iznos
Tova je dostupna

Ženska jakna za duks casual retro zvezda Ispiši dukseve dugih rukava sa patentnim zatvaračem u jeseni ulici. Značajke. Zvjezdani print, retro stil, modernski dizajn, jakna s duksevima, labava mozga, lagana kapuljača za žene, sa džepovima, zatvarač sa zatvaračem, pogodan za proljeće i jesenje svakodnevno habanje, sport, sport, slobodno vrijeme, trčanje, trčanje, Vježbanje, škola, putovanja, druženje, kupovina, ulična habanje ili odmor . Specifikacija. Stanje : 100% potpuno novo. Materijal : poliester. Stil : Moda. Spol : žene. Sezona : proljeće jesen zima. Količina : 1pc. Rukavi : dugi rukavi. Zatvaranje : patentni zatvarač. Uzorak : zvjezdani print. Veličina : M, L, XL, XXL, XXXL. Boja : crna, smeđa. Paket uključujući : . 1 * dukserica. Bilješka : . Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti lakša ili tamnija zbog različitog računara .. Obećaj. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Idealan poklon : Ne dozvolite da hladno vrijeme utiče na žensku zvezu dukserica savršen je dodatak vašoj garderobi za jesen, držeći vam tople i ugodnu dar za žene . Mnogo prilika : Dukseri za žene Žene su pogodne za proljeće i jesenji dnevni habanje, rad, sport, vježba, školu, putovanja, druženje, kupovinu, uličnu habanje ili odmor . Udoban materijal : kapuljač za žene izrađena je od poliestera je meka i prozračna, topla i izdržljiva, topla i izdržljiva. Jednostavna za podudaranje : kapuljača za žene može se lako upariti sa tenisicama, čizmama, trapericama, suknjama, kratkim hlačama i gamašima . Ležerne Dizajn : Star Print, Retro stil, moderan dizajn, jakna za duks žene, labave fit, lagana kapuljača za žene, sa džepovima, zatvaranje patentnih zatvarača nadopunjuje trendi izgled.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.