• Novo
Ben Hogan Muške i velike muške performanse dugih rukava za sunčanje, do veličine 5xl

Ben Hogan Muške i velike muške performanse dugih rukava za sunčanje, do veličine 5xl

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Vaša golf igra i stil će biti na par-u kada nosite ovaj dugi rukav 1/4 zip. Teksturirani uzorak čini da se istisnite u gomili. Ovaj polo se izrađuje od poliestera i spandeksa za izdržljivost i udobnost. Ben Hogan's Performance Wisture Wistre Technology za upravljanje upravljanjem u održavanju hlađenja i suvim crtanjem znoja od vaše kože. Tkanina za zaštitu od sunca pomaže u sprečavanju sunčanih štetnih UV zraka da prodire tkanine. Stretch šavovi uključuju ramene šavove koji omogućuju maksimalni raspon kretanja. Tehnologija Wisture Wicking asistencija u održavanju vas cool i suha crtanjem znoja od vaše kože. Stretci šavovi uključuju ramene šavove koji omogućuju maksimalni raspon kretanja. Tkanina za zaštitu od sunca pomaže u sprečavanju sunčanih štetnih UV zraka da prodire tkanine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 11.25

Muški 3 D tiskani rever na pola gumb pulover na majici kratkih rukava : Ova majica je udobna i elegantna Proljetna i ljetna majica su prvi izbor Thistmajica je vrlo popularna reverpovremeno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.