• Novo
Realtree Excape Muškarci Dugih rukava Lov na majicu maskir

Realtree Excape Muškarci Dugih rukava Lov na majicu maskir

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Realtree Excapen Muškarci lovačkog košulja za lov na maskirnu majicu izrađena je od repriza (recikliranog) od poliestera i spandex-a mješavine, ovaj majica za punjenje dugih rukava pruža vam četverostruko rastezanje za veću aktivnost, omogućujući vam da preuzmete gotovo svaku aktivnost Bez da se ne brinete o habanju i suza ili suženom fit. Ugrađena tehnologija smanjenja mirisa inhibira rast mirisa koji uzrokuju bakterije koja vam omogućava da ostanete sigurni u najtopliji uvjeti. Nosite ovu realtree izlažu muškarce dugih rukava izvedba lova maskirnih majica za lov, istraživanje, rad ili samo druženje kod kuće. Realtree Excapen Muškarci dugih rukava Lov majica maskirnog majica : antimikrobni. Vrat posade. Strana mirisa; Ugrađena tehnologija smanjenja mirisa za inhibiciju rasta mirisa koji uzrokuje bakterije. UPF 30+ tkanina štiti kožu od štetnog UV zračenja. Wicking pomiče vlagu daleko od tijela kako bi vas održao suhom i ugodnom. 90% Reprive reciklirane poliesterne tkanine. 10% Spandex.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

I muški duhovica, do 2xl

KM 14.00

Držite natkriveni i sloj na cool, svakodnevnu kapuljaču od i1savršenog za vaš atletski stil da li ste na terenu ili van njega Izrađen iz laganog premijernog trikota, ova dukserica sa ka

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.