• Novo
Sisoko Segal Parisien Peirani - Les Egares - Vinil

Sisoko Segal Parisien Peirani - Les Egares - Vinil

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Novi kvartet Sisoko Segal Parisien Peirani predstavlja "Les Égarés " (lutajući), album snimljen od strane dva virtuoso due (Sisoko-Segal i Peirani-Parisien), koji su se godinama isticali u umjetnosti križnih đubrivih zvukova i prekoračenja Žanrovi. Les Egarés je više od zapisa. To je prostor za reprodukciju, lokus muzičkog života, pjesnički azil koji naseljava dva duela : Balkaké Sisoko (Kora) i Vincent Segal (violončelo) na jednoj ruci i Vincentu Peirani (SAX) na drugom. U slučaju tih mađioničara, 2 + 2 više ne čini 4, čini 1 jer je ono što CROCHT-a definitivno jedinstvo duha, jedan i tekući zvuk koji prepušta svaku sudioniku na uslugu zajedničkog muzičkog dobra. Ni jazz, nim trgovcom, ni komorom, ni avangarde, već malo, svi odjednom, Les Egarés je vrsta albuma koji uho čini kraljem svih instrumenata, u kojem se virtuoznost izražava u Umjetnost saučesništva, gdje jednostavna i grandiozna ideja da slušam jedni drugi rezultira rođenjem sjajne pjesme sa četiri dijela. Rekord bez solo glasa koji nikad ne prestaje pjevati. "Hodate, a da ne znate gdje idete, puštate sebi da se izvučete i dajete zadovoljstvo izgubiti se" samira Vincent Segal.Albumi1. Ta nyé2. Izao3. Amenhotep4. Orient Express5. La Chanson des Egarés6. Esperanza7. Dou8. Nomad's Sky9. Vrijeme Bum Sisoko Segal Parisien Peirani - Les Egares - Vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Blake Mills - Vinil

KM 1.67

Blake Mills je pjesač, gitarista, proizvođač, proizvođač, producent i kompozitor koji se temelji na Los Angelesu U 2010 godini, Blakeova solo karijera počela je s tim pod nazivom kriti

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.