• Novo
Hanes muške i velike muške premium bifte-t dugih rukava dugih rukava, do 3xl

Hanes muške i velike muške premium bifte-t dugih rukava dugih rukava, do 3xl

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ako volite naš poznati bify-t tee (i svi to rade), hteli ćete da ga nosite tokom cele godine. Tu dolaze naša verzija s dugim rukavima. Hanes muns premium bify-t pamučna majica dugih rukava dolazi u hefty 6.1-oz. težina za dodatnu izdržljivost. Tip za snimanje ramena na rame pomaže u sprečavanju Raveling i Rip-out. Potpuno rezanje osigurava prometnu udobnost. Mekani, čisti pamuk se osjećaju sjajno cijeli dan. Čvrsta, dva igla na rukavima i donjim rubom. Čvrsto pleten za glatkoću i snagu. 100% pamuk. Najudobnija i izdržljiva, majica s dugim rukavima. Dvostruki iglu poklopac za prevlake sa ležajem ravnim ovratnikom. Udobne manšete od rebra. Dvostruki igle rukave i donji rub. Traka za ramena do ramena. Dostupno u različitim bojama. Mašinu se opere hladno poput boja, iznutra ako je ukrašena. Koristite samo ne-hlor izbjeljivač po potrebi. Suhim suhom. Cool Gvožđe ako je potrebno. Nemojte ukras željeza.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 11.25

Muški 3 D tiskani rever na pola gumb pulover na majici kratkih rukava : Ova majica je udobna i elegantna Proljetna i ljetna majica su prvi izbor Thistmajica je vrlo popularna reverpovremeno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.