• Novo
ŠAMPION MUŠKA TRAFLE KOLEPA LOGHLE RAGLAN

ŠAMPION MUŠKA TRAFLE KOLEPA LOGHLE RAGLAN

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Šampion muške košulje dugih rukava dugih rukava, uvodeći ga lako. Bacite na ovu sportsku majicu za spavanje kada je vrijeme za odmotavanje. Opušteno fit u kombinaciji s mekom tkaninom od vafle i dizajnu bez oznake čine udoban stil koji ćete nositi u ponavljanju. Završeno sa Raglan rukavima i rebrastim oblogom za sportski izgled. Rebraste manžete . Uljepšavanje logotipa prvaka. Mekana, lagana tkanina . Oznaka. Zemlja porijekla : Indija. Sadržaj tkanine : Pamuk 60%, poliester 40%. Njega tkanine : Mašina se opere hladno sa sličnim bojama. Koristite samo ne-hlor izbjeljivač po potrebi. Suhim suhom. Cool Gvožđe ako je potrebno. Nemojte ukras željeza.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DRI-POWER® majica

KM 0.67

5,4 oz. / yd², 50 / 50 pamuk / poliesteroxford je 47 / 53 pamuk / poliesterpreshrnkadvanced upravljačkim vlagom Mekše ručno i odlično printabibilnost koferi na ramenima, kapljice, d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.