• Novo
Baby Toddler Boy Turtle Francuski Frotirni Šorc

Baby Toddler Boy Turtle Francuski Frotirni Šorc

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Svaki dan će se osjećati kao dan na plaži kada svog mališana obučete u odjeću sa ovim simpatičnim kratkim! Deo naše ekskluzivne kolekcije Hawaii razdvaja, ovaj stilski i udoban kratki će postati omiljeni. Sadrži šarenu grafiku kornjača na Havajima koja održava njegovu odjeću razigranom, dok elastični struk pruža dobro prianjanje koje ga neće pogrešno usmjeriti. Najbolje od svega, napravljen je od meke Francuske frotirne tkanine tako da mu ostaje udobno bilo da je na igralištu ili se izležava u udobnosti vašeg doma. Baby toddler Boy "Turtle" francuski frotir šorc : 60% pamuk, 40% poliester. Meka Francuska frotirna tkanina. Šorc. Rukavi sa kontrastnim ekranom. Elastični struk. Prednja grafika. Dostupno u plavom safiru. Perite naopačke, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, nežni ciklus, izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite nisko, malo gvožđa na rikverc ako je potrebno, ne peglajte print.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wrangler Teret Kratak

KM 7.99

Wrangler Husky Boys' Cargo Short Straight fit Adjust to fit waistband Sizes 47 : Snap and zipper closure Sizes 818 : dugme i zipper closure Front slash pockets Back welt pockets Side cargo p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.