• Novo
Gerber Baby & Toddler Girl Snig FIT-a pamuk pamuka, 4-pakovanje, veličina Mjeseci-5t

Gerber Baby & Toddler Girl Snig FIT-a pamuk pamuka, 4-pakovanje, veličina Mjeseci-5t

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Držite svoju malu priskočenu i sigurnu cijelu noć kroz našim 4-pakovanjem Snig FIT-a pamučne pažake. Svaki par beba pidžame izrađen je mekim pamukom, ugodnom i prozračnom tkaninom koji je savršen za spajanje. Naše pidžame napravljene su s prilogom za učvršćivanje kako bi se osigurao siguran noćni san. Ova beba i toddler pidžama savršeni su za smještaj hladnog vremena, jer noge podloge dodaju dodatnu toplinu kako bi zadržali svoj mali nožni prsti cijelu noć. Pamuk pamučne pidžame za pričvršćivanje ima prednji zatvarači, pa su promjene lakše nego ikad. Zippersi imaju sigurnosne kartice na vrhu kako bi se spriječilo da se beba pokuca. Dajte tim PJ-u kao promišljen i praktičan dar. Djeca će voljeti zabavne otiske i roditelje, a njegovatelji će voljeti koliko ih se lako treba brinuti. Svaki komad u ovom setu je strojno pranje i stroj koji se suši. Ovaj set uključuje četiri pidžame. Sadrži četverokutna padžama FIT-a. Snug prikladno za slijeđenje sigurnih propisa o spavanju. Prednji zatvarači za jednostavne promjene. Sadrži jednu ružičastu pidžamu sa aloverom Rainbow print, jedna ružičasta pidžama sa alonušem srca. Sadrži jednu crnu pidžamu sa noći noćnim nebom i jedno bijeloj pidžami sa printom dot. Sigurnosni jezičak na patent zatvarača za promociju udobnosti. Mašinsko pranje / se suvo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.