• Novo
Allytech iPhone PRO MA, mat TPU hibridni stražnji poklopac Zaštitni udar na udarcu protiv udaraca protiv oluja za Apple iPhone Pro - plava

Allytech iPhone PRO MA, mat TPU hibridni stražnji poklopac Zaštitni udar na udarcu protiv udaraca protiv

Stupnjevi:
KM 12.47

Iznos
Tova je dostupna

【Kompatibilan sa】 : isključivo dizajniran samo za "iphone 13 pro max " 6,7 inčni (2021). 【Ultra-tanka i ultra-svjetlo】 : Držite telefon originalnog radijana dok ne dodajete nikakvu skupno vrijeme na telefon. To dovoljno nema utjecaja na bežičnu punjenje Qi.But. 【Fleksibilan TPU i mat finiš】 : meki materijal čini i Phone 13 pro max futrole jednostavno za stavljanje i skidanje. Kada držiš slučaj, osjeća se kao dodirivanje bebe kože zbog glatke teksture. Ne bi pričvrstilo mnogo prašine kao drugi tečni silikonski slučaj . 【zaštitni i fit savršeni】 : potpuno prekriven Apple i Phone 13 Pro max. Povećane ivice odgovaraju za vaš i Phone savršeno i bliže postavljanje između kućišta i 3 D zaštite zaslona.Buttons su dobro usklađeni, kao što su portovi za kameru, LED verti, zvučnike i lukov. Matte futrola dizajnirana za Apple i Phone 13 pro max samo . Zaštita MIL-razreda i tehnologija zračnog jastuka za zaštitu od protupokaza. Mat površina protiv klizanja daje otpornost na otisak prsta i udobnost u svakom prianjuju. Tanak, oblikovan i lagan. Tanak, oblikovan i lagan.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.