• Novo
Joyspun ženski plišani ogrtač za spavanje, veličine S do 3X

Joyspun ženski plišani ogrtač za spavanje, veličine S do 3X

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Upoznajte Joyspun. Radostan novi spin tajnog blaga. Isključivo na . Najudobniji, najmekši ogrtač koji ćeš ikada imati. Dizajniran u super plišanom, super minky poliesteru za vrhunski komfor. U dužoj dužini za dodatno prekrivanje i toplinu—savršeno preko pidžame ili kao prelazni komad kada se ujutro spremate. Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model nosi veličinu 2x. Fit : opušteno . Izrez : ovratnik za šal. Zatvaranje : otvoreni prednji sa samovezanim pojasom. Rukavi : dugi rukavi. Džepovi : dva džepa sa strane. Karakteristike : Allover print ili jednobojne boje; obloga od umjetnog krzna. Superminky ogrtač za žene iz Joyspuna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna Haljina Za Uštedu

KM 10.49

Modna ženska Casual jednobojna džepna haljina bez pulovera 1.It je napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv enaught za svakodnevno nošenje 2.Veoma cool za nošenje 3.Specija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.