• Novo
Levmjia ženska Plus Veličina haljine bez rukava klirens haljina od tila puna mreža princeza bez postojanosti duga haljina za zabavu bež

Levmjia ženska Plus Veličina haljine bez rukava klirens haljina od tila puna mreža princeza bez postojanosti

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska haljina od tila bez rukava od pune mreže princeza bez postojanosti duga haljina za zabavu informacije o proizvodu : 1、Karakteristike : Ležerna,mrežasta, čvrsta haljina za žene.2、Materijal : Polyeste,napravljen od visokokvalitetne tkanine, lagan mekan i udoban. 3、stil : ova haljina veoma udobna,može biti odlična ispod sakoa ili sama, nosi se sa štiklama ili ravnim, baš onako kako volite ženska mrežasta princeza od tila mini haljina može se savršeno uskladiti sa jaknama,visokim potpeticama, sandalama, nakitom i torbicama kako biste bili privlačniji .4、prilika : izlasci,ležerni,zabava,plaža, za posao,kod kuće Odmor i više. Odijelo za jesen i proljeće. 5、PLEASENOTE : ručno pranje. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina, a možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Šta dobijate : 1kom ženske haljine. ★ Stil : Haljine Za Žene 2023; Seksi Haljine Za Žene; Ležerne Haljine Za Žene; Uskršnje Haljine; Koktel Haljine; Uskršnje Haljine Za Žene; Haljine Za Sunce Za Žene; Letnja Haljina; Boho Beach Cover Up; Swing Casual Stil; Tank Haljina; Swing Haljina; Haljina Za Sunce; Ženska Jesenska Haljina; Haljina Za Povratak Kući; Vjenčanica; Porodiljska Haljina Za Fotografisanje; Party Haljina Za Žene; Duga Haljina Za Žene Ljeto; Cvjetna Haljina; Vintage Haljina; Haljina Sa Volanima; Haljina Sa Dugim Rukavima; Haljina Sa Dugim Venčanicama; Haljina Sa V Izrezom Za Žene; Opremljena Haljina Za Žene; Ženska Haljina A Kroja; Haljina Sa Pojasom; Ditsy Floral Dress. Nikada neće postati staromodna jer je klasična i modna. Haljine za ljuljanje će teći kada hodate i lagano se osjećate udobno uz kožu. ★Materijal : haljina za žene haljine casual duge haljine čine mekanog materijala, lagan i udoban,prozračan udoban i ne vidi kroz, mora imati haljinu u svom ormaru, može se lako obući ili obući dole, udoban haljinu i možete ga nositi cijeli dan. Ženska haljina je super meka, može se lako obući ili obući dole, jedinstveni stil stvara zadivljujuće obline, čini vas lepšim, modnim, seksi i elegantnim. ★ Pogodno za sve prilike : odlično za svakodnevni izgled, slobodno vrijeme, druženje, odmor, vikend, roštilj zabavu, plažu ako kombinujete ovu mekanu lepršavu haljinu sa patikama ili ravnim tokom dana; ako za formalna mjesta, kao što su poslovni posao, zabava, crkva, vjenčanje, gost vjenčanja, matura, veče, nastavna odjeća koju možete sa sandalama sa remenima i nježnim nakitom. ★ Pogodno za većinu tijela : naši rasponi veličina su S-3 XL, sa odličnim elastičnim pojasom koji odgovara svim tipovima tijela. Bilo da ste vitki ili punašni, ova haljina je za vas. Nosi ga i pun si šarma!. ★ Idear poklon : modni dizajn, daje laskav i sofisticiran izgled.Fantastična težina i zauzima vrlo malo prostora u torbi ili koferu,jednostavan za nošenje,kao savršen poklon za vaše prijatelje ili porodicu ili sebe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.