• Novo
Ljetne haljine za tinejdžere ljetne haljine za žene plaža Dugi rukav haljina za žene ženske haljine Casual majice haljine za žene Casual

Ljetne haljine za tinejdžere ljetne haljine za žene plaža Dugi rukav haljina za žene ženske haljine Casual

Stupnjevi:
KM 14.49

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : 100% Dakron. Udoban i mekan, odgovarajuće težine, visokokvalitetni šifon poput tkanine, veoma lepršav i prozračan. Vodič za pranje : ručno / mašinsko pranje hladno, suvo na vazduhu.Nikada nećete požaliti što ste ga dobili - ženske ljetne haljine usvajaju visokokvalitetnu mješavinu tkanine vanjske tkanine, mekanu i prozračnu£ponudit će vam prvoklasnu udobnost; s podstavom iste boje, osigurava da neće progledati; udoban i rastezljiv materijal s jednostavnim i jednobojnim običnim dizajnom haljine s majicom čini ovu Ljetnu Mini haljinu prikladnom za većinu ženskih oblika tijela koje nikada nećete požaliti što ste je dobili-ženske ljetne haljine usvajaju visokokvalitetnu mješavinu tkanine vanjske tkanine, mekanu i prozračnu£ponudit će vam prvoklasnu udobnost; s podstavom iste boje, osigurava da neće progledati; udoban i udoban materijal za i rastezljiv materijal sa jednostavnim i jednobojnim običnim dizajnom haljine za majice čini ovu letnju mini haljinu pogodnom za većinu ženskih oblika tela. Prilike : zabava, izlasci, koktel, vjenčanje, kupovina, druženje, noćni izlazak, odmor, odmor, jesen, zima, proljeće i ljeto. Savršena tunička haljina za gamaše, tajice ili polaganje sa kaputom, jaknama, džemperima u proljeće, jesen i zimu. Materijal : 100% Dakron. Udoban i mekan, odgovarajuće težine, visokokvalitetni šifon poput tkanine, veoma lepršav i prozračan. Vodič za pranje : ručno / mašinsko pranje hladno, suvo na vazduhu. Veličina : S=US(4-6),M=US(8-10),L=US(12-14),XL=US(16-18),XXL=US(20-22),preporučili bismo veličinu naviše. Lagana i meka tkanina, prihvatamo 30 dana novca nazad!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.