• Novo
Carolines Treasures CK5898Mat Tibetanski terijer Ljubavni prostir za vrata, unutarnja prostirka ili vanjska mat dobrodošlice Doormat, 27 l x

Carolines Treasures CK5898Mat Tibetanski terijer Ljubavni prostir za vrata, unutarnja prostirka ili vanjska

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Carolines Treasures CK5898 Mat tibetanski terijer Ljubav prostirki ili vanjska mat za dobrodošlicu 18x27 Doormat, 27 "L X Dan zaljubljenih tibetanskih terijera vrata. Ova prostirka može se koristiti ili kao prostirki za ulazak u unutrašnju prostirku. 27 inča na najdužoj strani i 18 inča sa stražnjeg dijela prostirke do prednjeg. Prostirka je debljina oko 1/4 inča i pruža jednostavan zazor za većinu vrata. Gornji sloj ove ukrasne mat je poliesterski filc. Ovo Podna prostirka je trajno obojena u našoj ustanovi u Mobile, Alabama. Koristite vrtno crijevo za jurnjavši prljavštinu od prostirke. Nakupite pritisak sa palcem na crijevu, a zatim upotrijebite tlak iz vode da biste uklonili prljavštinu. Ti može koristiti i moć. Budite oprezni da ne izvadite ležaljku u procesu. Spot očistite prostirku blagim deterdžetom. Ne pirajte četkom jer se ne povučete na dremku filca na gornjem sloju Mat. Koristite svoj vakuum na podnoj postavku kao da se ne povučete vrh filca. Ovlašteni valjak može se koristiti za uklanjanje kose kućnih ljubimaca iz prostirke. Čiste mrlje sa čistijom koji ne proizvodi puno suda. Bilo bi teško dobiti sav sapun od prostirke. Unutar prostirke ima nekoliko slojeva da biste ga držali zajedno i pružili izdržljivost. Donji sloj prostirke je žigosana guma za pružanje funkcije ne klizanja na prostirku. Prostirka je obrezana crnim poliesterskim tkaninom koja okvira umjetnička djela i sadrže sve slojeve zajedno. Koristite ovaj vratar kao dio deo teokura za Valentinovo. Tibetanski preklopni terijera, tibetanske terijerske kolekcionarstvo, tibetanske terijer vrata, čine sjajnim poklonima vlasnika kućnih ljubimaca, ljubimce sitnica, Groomer poklone, veterinarske poklone ili poklone za bilo koga. Ova akcija podržala je prostirku sa skorom u gotovo bilo kojem vremenskom stanju. Ovaj prostirki za vrata mjeri oko 18 inča za 27 inča i ima crnu vezu koja je zadrška zadržite mnogo slojeva zajedno. Slika koju vidite na mat . Sljedeći par slojeva daje stabilnost prostirke, a donji dio prostirke je guma koja je žigošena kako bi se spriječilo da se prostirku, očistite na crijevo sa crijevom ili upotrebom Power perilica . nemojte koristiti Cleaner koji proizvodi sud.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.